Volleybaltoernooi voor (ex) hartpatiënten in De Altis op 25 mei

Ook dit jaar weer een volleybaltoernooi van Harten 6 en Haagsche Bluf in De Altis


Op zaterdag 25 mei organiseren Harten 6 en Haagsche Bluf voor de vijfde keer een volleybaltoernooi voor (ex) hartpatiënten in de Rijswijkse sporthal De Altis aan de Bruyn Kopsstraat 1.

Dit jaar gaan achttien teams uit alle hoeken van het land met elkaar de strijd aan.

Wethouder Mark Wit

Wethouder Mark Wit opent om om 10.00 uur het toernooi. Aan het eind van de dag, omstreeks 15.45 uur, vindt de prijsuitreiking plaats. Ieder team krijgt een presentie in de vorm van een beker of medaille voor hun sportieve deelname.

Gratis toegang

Iedereen is op dit volleybaltoernooi van harte welkom in sporthal De Altis om de teams aan te moedigen. De toegang is gratis. Het volleybaltoernooi is mede mogelijk gemaakt door een aantal bedrijven, die voor de prijzen en versnaperingen zorgen.

Wedstrijdleiding

De wedstrijdleiding is dit jaar volledig in vertrouwde handen van Cayley Blok, de kleindochter van medeorganisator Willem van Dijk, en Jan van der Sloot.

Harten 6 en Haagsche Bluf

De sportverenigingen Harten 6 en Haagsche Bluf verzorgen sporttrainingen voor (ex)hart-, diabetici- en COPD-patiënten om hun lichaam in een goede conditie te houden. Harten 6 bestaat dit jaar inmiddels alweer 14 jaar.

Klik hier voor meer over Haagsche Bluf en het volleybaltoernooi.

Tekstbijdrage en foto: Paul M. Schott, secretaris bestuur HartenZes

Deze artikelen heeft u misschien gemist