Opening zwembad De Put op zaterdag 25 mei

Zwembad De Put opent haar deuren op zaterdag 25 mei om 11.00 uur.

Tot aan de zomervakantie is De Put geopend op woensdagmiddag en in het weekend. Vanaf zaterdag 13 juli is het zwembad de hele zomervakantie dagelijks open.

Natuurzwembad

Aan het Meer van Te Werve, met de ingang aan de Huis te Landelaan in Rijswijk, ligt natuurzwembad De Put. Dit buitenzwembad, in de volksmond meestal ‘De Put’  genoemd, opent alweer bijna voor het zwemseizoen 2024.

Ook deze winter is er weer druk geklust door de vrijwilligers om het zwembad voor alle Rijswijkers en omwonenden te kunnen openen. In de Put kan heerlijk worden gezwommen in het meer maar voor de kleinere bezoekers is ook een peuterbad met kraanwater aanwezig. Op de ligweiden is het fijn zonnen en spelen. Vanuit de kassa worden allerhande versnaperingen verkocht.

Informatie

Kijk op de flyer voor informatie over de openingstijden, de toegangsprijs en de abonnementen.

Of klik op www.zwembaddeput.nl of www.facebook.com/zwembaddeput.

Deze artikelen heeft u misschien gemist