Rijswijk Wonen verlengt succesvolle samenwerking met Onze Klusvrouw

(Foto: website Rijswijk Wonen)

Woningcorporatie Rijswijk Wonen meldt op haar website dat zij de succesvolle samenwerking met Onze Klusvrouw voortzet.

Veiliger en comfortabeler wonen

Met een paar kleine, simpele aanpassingen of hulpmiddelen in en om de woning kunnen huurders vaak al veiliger en comfortabeler wonen. Muurbeugels in het toilet of bij de douche, een verhoogde toiletpot, extra trapleuningen of een aangepaste drempel maken een groot verschil voor huurders die hulpbehoevend zijn. De aanpassingen worden gedaan door de bijzondere klusvrouwen van Onze Klusvrouw.

Onze Klusvrouw denkt met de huurder mee

Wanneer een huurder een aanvraag doet bij Rijswijk Wonen, gaat Onze Klusvrouw eerst langs voor een opname van de situatie. Ze neemt even tijd voor een praatje en denkt mee met de huurder over welke oplossingen het beste passen. Soms heeft een huurder meer hulp nodig. Dan kan Onze Klusvrouw, wanneer de huurder dit wil, ook nog Florence of Welzijn Rijswijk inschakelen. Zo zorgen we samen voor een veiliger thuis.

Onze Klusvrouw voor Rijswijk Wonen

Onze Klusvrouw is gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van woningen. Allerlei aanpassingen die kunnen bijdragen aan veiliger wonen: de professionele klusvrouwen van de franchise Onze Klusvrouw doen het met plezier. Zo behoudt elke huurder die wel wat hulp kan gebruiken zijn of haar zelfredzaamheid.

Deze artikelen heeft u misschien gemist