Weggeefwinkel Rijswijk zoekt vrijwilligers

De Weggeefwinkel Rijswijk zoekt vrijwilligers die haar team willen komen versterken.

Het gaat om de volgende functies.

  • Medewerker public relations
    Ben jij goed in het schrijven van wervende teksten en kun je deze snel en zichtbaar op diverse social media publiceren? Dan vindt de Weggeefwinkel Rijswijk het leuk om met jou kennis te maken. Het zou gaan om ongeveer een halve dag per week.
  • Baliemedewerker
    Kun je goed met de computer overweg en ben je stressbestendig? Dan is de Weggeefwinkel Rijswijk op zoek naar jou. De functie is voor de maandag van 9.30-14.00 uur, eventueel uit te breiden naar meerdere dagen. Eventueel een keer per maand op zaterdag van 9.30-14.00 uur.
  • Winkelmedewerker
    Ben je klantgericht en vind je het leuk in een gezellig team te komen werken? Dan ben jij misschien degene die de Weggeefwinkel Rijswijk zoekt. De werkzaamheden zijn onder andere het ophangen van kleding, bijhouden en opruimen van de winkel. Het zou gaan om maandag, dinsdag en/of vrijdag van 9.30-14.00 uur. Eventueel een keer per maand op zaterdag van 9.30-14.00 uur.

Interesse?

Heb je interesse in een van deze vrijwillige functies? Loop dan eens binnen tijdens onze openingstijden of neem contact op via info@weggeefwinkelrijswijk.nl voor een kennismakingsgesprek.

Over de Weggeefwinkel Rijswijk

De doelstelling van de Weggeefwinkel Rijswijk is inwoners van Rijswijk die onder of op het bijstandsniveau leven, te helpen hun situatie te verbeteren. Dat doen wij door als een soort bemiddelaar op te treden tussen donateurs van kleding en goederen en de afnemers daarvan. Wij werken volledig met vrijwilligers en zijn afhankelijk van donaties in geld en goederen om de winkel te huren en om de goederen te transporteren.

De Weggeefwinkel Rijswijk is gevestigd in de Esdoornstraat 3A. De openingstijden zijn van 10.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 14.00 uur op maandag, dinsdag en vrijdag.

De Weggeefwinkel is onderdeel van de Stichting Rijswijk voor Elkander.

Kijk voor meer informatie op de website van de Weggeefwinkel Rijswijk.

Deze artikelen heeft u misschien gemist