Buitenspeeldag in Rijswijk op woensdag 12 juni

Woensdag 12 juni is het weer nationale Buitenspeeldag. Kinderen kunnen daarom op die dag in de volgende wijken meedoen aan diverse leuke buitenactiviteiten (klik op de link voor alle informatie):

Jantje Beton

Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag.

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Kinderen spelen niet genoeg buiten. We dreigen een generatie te verliezen aan ‘binnenzitten’, terwijl buitenspelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Jantje Beton zet zich samen met anderen onvermoeid  in voor meer speelplekken, waar alle kinderen vandaag kunnen spelen, voor een gelukkige gezonde generatie morgen. Daarom zegt Jantje Beton… Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag!

Meer weten over Jantje Beton? Kijk dan hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist