Op heterdaadje in elektronicawinkel in Rijswijk

Vorige week ontdekte het personeel van een elektronicawinkel in Rijswijk dat er telefoons waren weggenomen. Dat meldt de Rijswijkse politie op haar Instagram account.

“Bij het terugkijken van de camerabeelden was daarop een verdachte te zien die op twee verschillende dagen de winkel binnen kwam en de telefoons wegnam. Het winkelpersoneel fronsde dan ook de wenkbrauwen toen ze gisteren dezelfde man voor de derde keer de winkel zagen binnenlopen. Al snel bleek het raak, de man probeerde wederom telefoons te stelen. Dit keer werd hij op heterdaad betrapt en aangehouden. Het EK zal hij vanachter de dikke deur moeten kijken, want hij bleek ook nog een gevangenisstraf van 42 dagen te hebben open staan voor…..het zal u niet verbazen…eerdere winkeldiefstallen.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist