Rijswijkse vreugde na Oranje winst op Polen

Bij de Halve Maan was het gezellig druk. Marco en Harry Ballemaker deelden met de aanwezige gasten in de vreugde bij de 1-1. Hier was ook mooi om het enthousiasme van de kinderen te aanschouwen tijdens Oranje tegen Polen.

Bij Ton’s Muziekcafé was het goed druk en kon er niemand meer bij. De spanning was in de tweede helft goed voelbaar. In de 75e minuut roept een vrouw heel hard; ‘Haags kwartiertje’ . Een ADO supporter moet er om lachen want zoveel geluk heeft dat het afgelopen seizoen ADO niet gebracht.


En o ja, gezien hoe rustig het was op straat tijdens de wedstrijd van Oranje? Op de Sir Winston Churchilllaan was het erg rustig.

Maar ja… dan de ontlading in de 83e minuut bij de 2-1 winst van Oranje op Polen!! En het laatste fluitsignaal! hoe dat klonk??? Luister en kijk maar naar het filmpje:

Tekst en foto’s/video: René Marquard

Deze artikelen heeft u misschien gemist