Gezellige ‘Opfleur & Opruimdag’ in de Plataanstraat

Afgelopen zaterdag organiseerde woningcorporatie Rijswijk Wonen een ‘Opfleur & Opruimdag’ voor de bewoners van de Plataanstraat en omgeving.

Tussen 10.00 en 13.00 uur kwamen buurtbewoners samen om hun buurt op te fleuren, afval op te ruimen en elkaar te ontmoeten.

Opfleuren, opruimen en gezelligheid

Met de hulp van Adhoc, Renewi en hovenier Koos van der Salm zorgde Rijswijk Wonen voor bloemen, planten en een grote container voor grof vuil. Buurtbewoners konden ook gezellig met elkaar praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Succes

De dag was een groot succes: iedereen hielp enthousiast mee, de buurt ziet er weer fris uit en veel bewoners ruimden hun huizen alvast op. Dit is een goede voorbereiding, want halverwege 2025 gaat de woningcorporatie 42 eengezinswoningen, zes portiekwoningen en zeven bedrijfsruimtes slopen in de Plataanstraat, Abeelstraat en Sir Winston Churchilllaan om plaats te maken voor nieuwe appartementen en eengezinswoningen.

Foto’s: website Rijswijk Wonen

Deze artikelen heeft u misschien gemist