Aanmelden gratis zomeractiviteiten De Ontdekkers vanaf 26 juni

Vanaf woensdag 26 juni 12.00 uur kan je je kind aanmelden voor de zomeractiviteiten van De Ontdekkers.

Noteer deze datum in je agenda en zorg dat je er klaar voor bent!

Gratis vakantieactiviteien

Het team van De Ontdekkers werkt achter de schermen hard aan de nieuwe flyers voor de zomervakantie. Deze vakantie belooft dit jaar weer ontzettend leuk te worden met maar liefst 24 gratis vakantieactiviteiten gepland in de eerste twee weken.

Mis niets

Heb je de SBG-app al gedownload? De komende weken zal het aanbod al online verschijnen. Je kan de activiteiten waaraan je kind wil meedoen meteen ‘favorieten’. Op die manier kan je op woensdag 26 juni gemakkelijk de activiteiten terugvinden waarvoor je je kind wil aanmelden.

Volg De Ontdekkers op Facebook voor meer updates en tot snel!

Deze artikelen heeft u misschien gemist