Zomervakantiesluiting Weggeefwinkel Rijswijk

De Weggeefwinkel Rijswijk is vanwege de zomervakantie gesloten van 13 juli tot en met 25 augustus.

U kunt in deze periode geen donaties afgegeven. Ook mag u zonder toestemming van de Weggeefwinkel Rijswijk geen goederen achterlaten in en buiten de ‘Ottoburg’, het gebouw waarin de winkel zich bevindt.

Over de Weggeefwinkel Rijswijk

De doelstelling van de Weggeefwinkel Rijswijk is inwoners van Rijswijk die onder of op het bijstandsniveau leven, te helpen hun situatie te verbeteren. Dat doet de organisatie door als een soort bemiddelaar op te treden tussen donateurs van kleding en goederen en de afnemers daarvan.

De Weggeefwinkel Rijswijk werkt volledig met vrijwilligers en is afhankelijk van donaties in geld en goederen om de winkel te huren en de goederen te transporteren. Meer weten? Klik hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist