Burgemeester Verkerk van Rijswijk blaast 63 kaarsjes uit

De huidige (waarnemend) burgemeester, Bas Verkerk

Vandaag, donderdag 1 juli, feliciteren wij waarnemend burgemeester Bas Verkerk van Rijswijk met zijn 63e verjaardag. Het zal tevens de laatste keer zijn dat wij Verkerk, 12 jaar burgemeester in buurgemeente Delft en negen jaar wethouder en even zo lang raadslid in Den Haag, in deze functie met zijn verjaardag kunnen feliciteren.

Echte opvolger
Na de zomer wordt Verkerk vervangen door de ‘echte’ opvolger van de eind 2020 naar Zoetermeer vertrokken Michel Bezuijen. Op de stevig Europees georiënteerde VVD coryfee Verkerk zal na zijn vertrek uit Rijswijk ongetwijfeld nog wel eens een beroep worden gedaan om in een andere gemeente, tijdelijk, op de boel te passen. Eerder was Verkerk al waarnemend burgervader in Den Bilt, Ommen en Beekdaelen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist