Open dag: Trias Try Out

Zaterdag 4 september van 10.00 – 13.30 uur is het open dag bij Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk. Tijdens de ‘Trias Try Out’ is iedereen uitgenodigd om gratis proeflessen te volgen. Deelnemers kunnen vooraf reserveren voor één of meerdere proeflessen via het online inschrijfformulier op stichting-trias.nl/reserveren.

Of je nu van dansen houdt, wilt zingen in een band of een game wilt ontwerpen. Bij Trias ontdek je wat jouw talenten zijn! Trias heeft lange en korte cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media voor jong en oud. Ook kun je bij Trias meedoen met vakantie-activiteiten of je kinderfeestje vieren. Ga voor een volledig overzicht van alle cursussen naar stichting-trias.nl.

Tijdens de ‘Trias Try Out’ kan iedereen kennis maken met de leukste cursussen en docenten. Kinderen krijgen een toffe goodiebag en kunnen zich laten schminken. Weet je welke cursus je gaat volgen? Dan kun je direct inschrijven bij Trias. De jaarcursussen starten vanaf 6 september 2021. Alle korte cursussen starten vanaf 4 oktober 2021. Naast de proeflessen van Trias kun je ook reserveren voor proeflessen flamenco dans vanaf 14.00 uur.

Heb je een Ooievaarspas? En ben je jonger dan 18 jaar? Dan kun je bij Trias een gratis jaarcursus volgen! Wil je een tweede cursus bij volgen of ben je ouder dan 18 jaar? Dan krijg je 50% korting.

De open dag en lessen van Trias zijn op de hoofdlocatie aan de Cor Ruysstraat 2. In de meivakantie 2022 verhuist Trias – samen met de gemeente Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk – naar het Huis van de Stad. Ga voor meer informatie naar stichting-trias.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist