Rijswijkse sterrenchef kookt op Slot Zeist

foto: Google Maps

Erik Tas van ’t Ganzenest in Rijswijk is één van de tien (Michelin-)sterrenchefs die gaat koken tijdens een culinaire avond op Slot Zeist. Het slot wordt komend voorjaar omgetoverd tot een bijzonder sterrenrestaurant.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart bereiden de sterrenchefs een gerecht voor in totaal zo’n 300 gasten. Het diner bestaat uit vier koude gerechten, vier warme gerechten en twee desserts. Gasten halen hun gerecht zelf en wordt aan een van de (sta)tafels genuttigd. Er is livemuziek er wordt werk van Jasper Krabbé geëxposeerd.

Per avond koken tien van de twaalf deelnemende chef. Onder hen Paul Kappé van Monarh in Tilburg, Ronald van Roon van Calla’s in Den Haag, Egon van Hoof van Mos in Amsterdam, Lars van Galen van ’t Lansink in Hengelo, Mike Cornelissen van Rijnzicht in Doornenburg, Eric van Bochove van ’t Vlasbloemeken in Koewacht, Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland, Hans Derks van Versaen in Ravenstein, Jozua Jaring van Ratatouille Food & Wine in Haarlem, Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten, en Jonathan Zandbergen van Merlet uit Schoorl.

Toegangskaarten à 349 euro per persoon zijn verkrijgbaar via een speciale website.

Bron: AD.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist