Winst RVC Celeritas en Vredenburch, nederlagen Te Werve en Semper Altius

In het zaterdag amateurvoetbal vielen dit weekeinde overwinningen te noteren voor vierde klassers RVC Celeritas en Vredenbuch. Semper Altius verloor wederom, evenals derde klasser Te Werve.

Het zo goed  aan de competitie begonnen Te Werve moest wederom een nederlaag incasseren. In Den Haag werd met 2-0 verloren van SV Houtwijk. In “4D” stond voor een op diverse posities gewijzigde RVC Celeritas het duel tegen Haagse Hout op het programma.

Dankzij uitstekende keeperswerk van de doelman van RVC Celeritas konden de Rijswijkers ongeschonden aan de thee (0-0). Het sterkere Haagse Hout leek in de tweede helft voor de volle winst te gaan, maar wist zich geen raad met de ontstane kansen. Uiteindelijk was het toch RVC Celeritas dat de drie belangrijke punten in de bagage mee terug kon nemen richting Rijswijk. Uit een strafschop schoot Abdoellah Tajdirti de winnende treffer tegen de touwen.

Vredenburch blijft het dit seizoen goed doen, ditmaal werd met 2-1 gewonnen van Quintus. Basje Visser en Ener Nickocev zorgden voor de 2-0 ruststand. Quintus deed nog wel iets terug, maar de 2-1 van Dylan de Brabander was niet genoeg om de Vredenburchers te verontrusten.



Semper Altius tenslotte slaagde er niet het 89e verjaardagsfeestje van tegenstander Quick Steps te verstoren. De jarige Hagenezen wonnen overtuigend met 2-5, voor de Hoekpolders vond Daniël Vink twee maal het vijandelijke net.

Deze artikelen heeft u misschien gemist