Uitgeslapen Sint ontvangt honderden kinderen

In het Bogaard stadscentrum heeft Sinterklaas honderden (groot)ouders en kinderen ontvangen na een goede nachtrust. Hij had in een caravan geslapen nadat hij vannacht met zijn Pieten weer over de daken was gegaan om kinderen te verblijden met kadootjes.

De Sint werd verwelkom door de waarnemend burgemeester van Rijswijk, Bas Verkerk. Behalve Sint en Piet, die veel snoepgoed uitdeelde, waren er ook muziekpieten die voor de vrolijke (peper) noot zorgde. Kinderen verblijdden de Sint met tekeningen die hij had gevraagd voor zijn aanstaande verjaardag.



Hoe oud hij was geworden wist hij niet meer precies, was zijn antwoord op de vraag van een van de kinderen die wilde weten hoe lang hij al Sinterklaas was. De kinderen had plezier voor tien en dansten zeer fanatiek op de vele Sinterklaasliedjes. De Sint maakte ook nog een wandeling door het Bogaard stadscentrum en schudde iedereen die wilde een hand(je).



Het was een geslaagde zondagochtend waar rond de 500 bezoekers waren afgekomen op het wakker schreeuwen van de Goedheiligman.

Zie de Facebookpagina van InRijswijk https://www.facebook.com/InRijswijk voor nog veel meer foto’s van de Sint en zijn pieten.

Deze artikelen heeft u misschien gemist