Zwembad de Schilp dicht voor onderhoud; nog genoeg te doen in de Voorjaarsvakantie!

Op maandag 27 en dinsdag 28 februari zal zwembad de Schilp in Rijswijk gesloten zijn vanwege onderhoud. Alle activiteiten op deze dagen komen te vervallen. Vanwege mogelijk uitloop zal de eerste activiteit het banenzwemmen zijn op woensdag 1 maart om 12.00 uur.

Om het onderhoud te plannen in de voorjaarsvakantie, is een bewuste keuze geweest. De Schilp wilt hierdoor de gasten zo min mogelijk hinder te laten ondervinden. De zwemlessen van maandag en dinsdag zullen verplaatst worden naar de woensdag en donderdag. Hierover ontvangen de ouders/verzorgers per mail meer informatie over, wat betreft de exacte dag en tijd.

Vrijzwemmen en evenementen
Zoals elke vakantie zal er ook in de voorjaarsvakantie een aangepast openstellingsrooster zijn. Op donderdag wordt er extra vrijzwemmen aangeboden van 10.00 tot 12.00 uur en op de zondagen zal de waterspeeltuin met de stormbaan in het wedstrijdbad liggen.

Vooralsnog zijn er leuke activiteiten gepland tijdens de voorjaarsvakantie. Op dinsdag 28 februari zullen er in de horeca twee bingo’s worden georganiseerd voor de jong en oud. Op deze manier wordt er toch iets leuks georganiseerd op de dagen dat de Schilp dicht is. Hierover is meer te lezen op de website van de Schilp. Tijdens het onderhoud is de sporthal wel gewoon toegankelijk en in gebruik. In de sporthal zal namelijk op zondag 26 februari de eerste rommelmarkt van het jaar plaatsvinden! Van 09.00 tot 16.00 uur kun je gezellig langskomen voor maar €3,50 entree per persoon.

Deze artikelen heeft u misschien gemist