Burgemeester Huri Sahin: “Het was een geslaagde Buurtpreventiedag”

Zaterdag is de tweede Buurtpreventiedag in Rijswijk gehouden. Burgemeester was trots op de vele aanwezigen die van Rijswijk een veiligere gemeente maken.

De burgemeester: “Trots op onze buurtpreventieteamleden, Politie Basisteam Rijswijk en medewerkers van handhaving en team veiligheid van onze Gemeente Rijswijk. Met de organisatie van deze dag onderstrepen we samen de grote waarde en belang van buurtpreventie. Buurtpreventieteamleden zijn inwoners die zich vrijwillig inzetten voor hun buurt en wijk. Ze zijn onze ogen en oren in de stad en zijn een onmisbare schakel in het versterken van de veiligheid in Rijswijk. Buurtpreventieteam Steenvoorde Zuid Rijswijk Buurtpreventie Muziekbuurt Buurt Preventie Team Oud-Rijswijk Stichting Amal Rijswijk en natuurlijk alle andere teams”

Enkele wijkagenten gaven samen met Handhaving Rijswijk aan de leden van de Buurtpreventie een presentatie over hun werkzaamheden zodat er nog beter samen gewerkt kan worden.Mohamed El Majjaoui, Rijswijks raadslid van de Partij voor Gelijkheid en Rechtvaardigheid was aan ook aanwezig. “Als lid en vrijwilliger van het mooie buurtpreventieteam van Steenvoorde-Zuid was ik ook aanwezig. Het was inderdaad een geslaagde dag. Complimenten voor de organisatie van dit mooie initiatief.”

Zie ook de video die Nico van Geresteijn heeft gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=M-Ek8l30ajM

Deze artikelen heeft u misschien gemist