Zing, dans en maak mee tijdens de open dag bij Trias!

Op zaterdag 10 juni 2023 tussen 10:00 en 14:00 uur vindt de open dag plaats bij Trias in het Huis van de stad Rijswijk. Tijdens de open dag kun je kijken (en meedoen) bij verschillende proeflessen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media. Geniet tussendoor van de verschillende optredens door Trias talenten en ontvang aan het einde van de dag een limited edition Trias tote bag.

Optredens van Trias talenten
Naast de reguliere lessen, leren Trias cursisten om voor (groot) publiek te presenteren. De open dagen van Trias zijn daarom belangrijke presentatiemomenten. Ben je benieuwd naar de ervaringen van de Trias cursisten? Na elk optreden is er de gelegenheid om kennis te maken met de cursisten en om vragen te stellen.

Limited edition Trias tote bags
Na afloop krijgt iedereen een limited edition tote bag. De tas is vorig jaar ontworpen door kunstenares Isabelle Legebeke. ‘De tas is een knipoog naar onze nieuwe locatie. Het is dé huiskamer waar alle Rijswijkers zich thuisvoelen. Het ontwerp van de tas nodigt iedereen uit om er thuis ook nog iets mee te doen, zoals het Huis van de stad verder afmaken met textielstiften, stofjes, glitters of ander materiaal’, zegt Chok Man Ip, medewerker marketing & communicatie van Trias.

Activiteiten buiten
Buiten kunnen kinderen zich laten schminken en deelnemen aan een proefles tekenen, schilderen en 3D. Je kunt ook een workshop drummen.Inschrijven voor een proefles
Reserveren voor een proefles is niet verplicht, maar wel aan te raden. Je bent dan verzekerd van een plekje. Op de website is het rooster van de open dag te vinden. Op deze manier kan iedereen thuis alvast een planning maken van de open dag en hoeven kinderen geen proeflessen te missen. Vooraf inschrijven voor de open dag kan via www.stichting-trias.nl./open-dag.

Kennismakingscursussen
Heb je de smaak te pakken na de open dag? Dan kun je je inschrijven voor een kennismakingscursus. In drie lessen maak je kennis met een cursus voor 20 euro. Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan via de website.

Deze artikelen heeft u misschien gemist