RHC bereikt finale Silver Cup

De hockeyers van RHC hebben vrijdagavond voor 600 man publiek de finale gehaald in de  Silver Cup. Op eigen veld was het Amsterdam Fit vele maten te klein en wonnen de Rijswijkers met 8-1.Al voor rust zorgde Rijswijk voor een onoverbrugbare  4-1 voorsprong. Sander Gunst, Thomas de Haan, Robert van der Elst (strafbal) en Joost Nieuwenhuizen (uit een strafcorner) waren trefzeker. Ook na de thee liepen de Rijswijkers verder over de teleurstellende hoofdstedelingen heen. Robert van der Elst, Thomas de Haan, Sander Gunst en Thijmen Hendriks zorgden, met een eer reddende  treffer van de tegenstander voor de 8-1 eindstand.In de finale speelt Rijswijk tegen Helmond dat in de andere halve eindstrijd na shootouts (reguliere speeltijd 1-1) won van het Leidse Alecto. De finale wordt gespeeld op de zaterdag in het Pinksterweekeinde. De plaats van locatie is nog niet bekend.

Na afloop was het groot feest. Zeker omdat zanger Chicco de jonge massa verschillende malen in beweging kreeg.  

Deze artikelen heeft u misschien gemist