Politie Den Haag Exclusief: Malek F. stak drie mensen neer

Op een zomers aanvoelende Bevrijdingsdag in 2018 steekt Malek F. vanuit het niets drie mensen neer. De zesde editie van ‘Politie Den Haag Exclusief’ belicht dit heftige steekincident op maandag 5 juni in de Rijswijkse Schouwburg.

Nederland geniet massaal van het schitterende weer als Malek F. in luttele minuten drie zwaargewonden achterlaat op het Johanna Westerdijkplein, vlak bij de Haagse Hogeschool. Dat zij het alle drie hebben overleefd, mag een groot wonder heten. Politie Den Haag Exclusief neemt u mee in de gebeurtenissen die dag, het onderzoek dat volgde en de rechtsgang. Naast sprekers van politie en Openbaar Ministerie delen ook een hoogleraar Terrorisme en Contraterrorisme en een bekende advocaat hun verhaal op het podium.

Uw tips zijn belangrijk

In opsporingsonderzoeken zijn uw tips ontzettend belangrijk! Elk stukje informatie kan ons een stap dichter bij de oplossing van een zaak brengen. Daarom is de samenwerking met u als burger van essentieel belang.

Veelzijdig politiewerk

In deze bijeenkomsten, onder de naam Politie Den Haag Exclusief, belicht de politie spraakmakende onderzoeken en laat zien welke vaak lastige afwegingen de politie hierin moet maken. In de bijeenkomst komen allerlei aspecten van het veelzijdige politiewerk over het voetlicht.

Politie Den Haag Exclusief vindt één keer per jaar plaats, voor inwoners van de politie-eenheid Den Haag van 18 jaar en ouder. De politie-eenheid Den Haag strekt zich uit van de Bollenstreek en Kaag en Braassem tot het Westland en de Krimpenerwaard. Grotere plaatsen binnen het gebied zijn Noordwijk, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Delft, Zoetermeer en Den Haag.

Meld u aan

Bent u 18 jaar of ouder, inwoner van de politie-eenheid Den Haag en wilt u tijdens deze Politie Den Haag Exclusief het exclusieve verhaal horen over deze zaak? Meld u dan aan via de site van de Rijswijkse Schouwburg. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvangt u van de Rijswijkse Schouwburg nadere informatie over deze bijzondere avond. NB: tijdens deze avond zijn schokkende beelden te zien.

Rijswijkse Schouwburg

Politie Den Haag Exclusief vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 in Rijswijk, op maandagavond 5 juni van 19.30 tot 22.30 uur. Let op: parkeren rondom het theater is betaald van 18.00 tot 24.00 uur (€ 1,50 per uur). Het eerste uur is gratis bij de Rijswijkse Schouwburg en het Huis van de Stad voor bezoekers. Om van dit eerste uur gratis parkeren gebruik te maken, meldt u zich aan bij de parkeerautomaat of mobiele parkeerapp (parkeerzone 32255).

Deze artikelen heeft u misschien gemist