Krijg jij energie van een duurzamer Rijswijk? Versterk de Adviesraad Energietransitie!

Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat we in Nederland druk bezig zijn met de energietransitie. Zowel op landelijk, als lokaal niveau zijn er veel maatregelen om de CO2-uitstoot te verminderen en over te schakelen op duurzame energiebronnen. Ook in Rijswijk is de energietransitie in volle gang en de gemeente kan dit niet alleen. Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met ons willen meedenken en de belangen van inwoners willen behartigen.

De Adviesraad Energietransitie bestaat uit actieve en betrokken vrijwilligers die een onafhankelijke visie bieden aan de gemeente. De adviesraad zet zich in voor verbinding en betrokkenheid van de Rijswijkse samenleving. Door het huidige tempo van de transitie is de gemeente Rijswijk op zoek naar nog meer enthousiaste leden!

Wat ga je doen?

Als lid van de Adviesraad Energietransitie denk en werk je actief mee aan het verduurzamen van Rijswijk. Je kijkt kritisch naar onze voorstellen en bent niet bang om constructieve feedback te geven. Als inwoner of ondernemer van Rijswijk borg je de belangen van Rijswijkse inwoners. Je adviseert, zowel gevraagd als ongevraagd, de burgemeester, wethouders en de gemeenteraad over allerlei onderwerpen rondom de energietransitie.

  • Je denkt en werkt mee aan plannen voor de energietransitie
  • Je helpt de gemeente om actuele zaken te communiceren naar inwoners en ondernemers
  • Je zorgt ervoor dat de energietransitie voor iedereen haalbaar en betaalbaar blijft

Meer informatie over deze functie? Klik hier

Deze artikelen heeft u misschien gemist