Rijswijkse Boekenmarkt steunt Trias feest

De Rijswijkse Boekenmarkt steunt het Trias Music & Dance Fest. De boekenmarkt aan de Kerkstraat 7a is elke zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Dus sla je slag en scoor…

De Rotary Rijswijk organiseert iedere zaterdag haar boekenmarkt voor het goede doel. De opbrengst van de boekenmarkt komt ten goede aan goede doelen in de gemeente Rijswijk, ditmaal dus het Trias Music & Dance Fest.

De Rotaryclub Rijswijk is een serviceclub die allerlei doelen ondersteunt zowel lokaal als wereldwijd. Dienstbaar aan de samenleving, door financiële ondersteuning en delen van kennis en kunde. Wij doen dit o.a. uit de opbrengst van de tweedehands boekenwinkel. Iedereen kan een mooi boek kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs en men ondersteunt daarmee direct een goed doel.

Ook kunt U boeken doneren die weer verkocht gaan worden voor het goede doel. Iedere maand een nieuw goed doel!

Deze artikelen heeft u misschien gemist