Refleks komt net tekort bij Haagse Achilles

archieffoto

De veldkorfballers van Refleks hebben bij het Haagse Achilles een nipte 14-13 nederlaag geleden

Anders dan de uitslag doet vermoeden is dit een allesbehalve spannende wedstrijd geweest. Refleks kwam snel op een 0-2 voorsprong, maar daarna was het kommer en kwel.

Via 4-2 kwam de rust met 8-4 voor Achilles. Na een donderpreek in de rust kwam Refleks wat energieker over, maar waar Achilles schoot om te scoren gooide Refleks alleen maar ballen omhoog.

Drie minuten voor tijd was de stand 13-9. Nauwelijks een 1e klasse waardige score waar overigens de warrig fluitende leidsman mede debet aan was.

Vanuit het niets vielen de doelpunten voor Refleks en slechts een zondagsschot van Achilles bij 13-12 voorkwam een puntendeling. Eindstand 14-13.