Zoekactie naar Taco Dolfing in Rijswijkse Hoekpolder (Graag delen!)

Woensdagavond heeft de SAR, een non-profit organisatie met als doel vermiste personen op te sporen, met zoekhonden een spoor laten uitlopen bij het zoeken naar de vermiste 61-jarige Taco Dolfing die vanuit Den Haag wordt vermist. Er werd onder meer gezocht in de Hoekpolder omdat de vermiste man daar graag wandelde.

“Gisteravond heeft ons team een aantal gebieden gescand met zoekhonden, dit heeft tot nu toe nog niet geleid tot sporen of aanwijzingen, maar vandaag gaan we weer verder met het zoeken naar de vermiste man.”

Oproep: wilt u uw camerabeelden checken in de omgeving van de Londensingel in Den Haag! mocht hier de vermiste Taco op staan neem dan contact op met de politie 0800 6070.

De vermiste man heeft een zwart kort jasje aan, zwarte lange broek en draag een zwarte rugtas. Hij is grijs kalend met een moedervlek boven op het hoofd.

Heeft u Taco op of na 22 mei 2023 nog gezien of kunt u aanwijzingen geven die kunnen leiden naar zijn verblijfplaats, neem contact op met: politie 0800 6070

Bron: www.sarnederland.nl, Alarmnummer 0800 4444 112 https://www.nationalehulpverleningskrant.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist