Te Werve nog kans op lijfsbehoud 3e klasse; Vredenburch ook volgend seizoen vierdeklasser

Te Werve won haar wedstrijd in de promotie/degradatie poule wel en kan volgende week nog wel aan de bak. In een zonovergoten sportpark Vredenburch won de ploeg van hoofdcoach Huib van Oostrom Soede met 3-2 in de verlenging van Rohda’76 uit Bodegraven. Maar zijn spelers moeten zich doodschamen dat ze het zover hebben laten komen, net als het hele afgelopen reguliere seizoen al het geval was, werden de eenvoudigste kansen gemist.



“Dat is ook de reden dat we nu hier staan als kandidaat degradant” aldus Van Oostrom Soede die nu nog niet weet of hij zijn spelers na 120 minuten strijd, volgende week weer fit kan krijgen voor de laatste horde op weg naar lijfsbehoud. Dat zal dan moeten gebeuren tegen Zwammerdam die haar assistent-coach al naar Rijswijk had gestuurd om een analyse voor de wedstrijd van zaterdag te maken. Doelpuntenmakers aan Rijswijkse kant waren Ismael Benhammouch, Kaz van Oostrom Soede en matchwinnaar Amine Ulgazi.



Vredenburch
Voor Vredenburch zit de competitie er nu echt op. Zaterdag werd in de eerste ronde van de playoffs in Rotterdam met 2-1 verloren van FC Maense. Deze van oorsprong Kaapverdiaanse vereniging was afgelopen seizoen in de finale van de groepsfase van de nacompetitie met 5-0 ook al te sterk voor de Rijswijkers. Hoe dan ook kan hoofdcoach Remco Torken tevreden terugkijken op zijn debuutjaar op de Burcht met deelname aan de nacompetitie als beloning.

Deze artikelen heeft u misschien gemist