(ViDEO+fotoserie) TheaterCinema in het Teddy Scholtenpark

TheaterCinema heeft zondag 3 september zijn start gevierd met twee filmvoorstellingen in de buitenlucht. Op het grasveld van het Teddy Scholtenpark, nabij de plek waar de Bibliotheek aan de Vliet recent naar verhuisd is, was een groot scherm geplaatst met rond de 150 (strand)stoelen.

Genoten
Één filmvoorstelling was gericht op de jongere kijkers (Vaiana) en de andere was geschikt voor volwassenen (Bohemian Rhapsody). Beide voorstellingen zaten vol, wat samen met het schitterende weer een heel mooi begin maakte voor TheaterCinema. Bezoekers hebben zeer genoten van de filmvoorstellingen met een drankje, popcorn of snoepje erbij.

Voor ieder wat wils
TheaterCinema is een samenwerking van Theater Ludens en de Rijswijkse Schouwburg, in samenwerking met de Bibliotheek aan de Vliet. Met deze samenwerking kunnen ze een divers aanbod van films bieden die vaak verrijkt wordt met randprogramma’s. De Surinaams Film Festival op 16 september is daar een voorbeeld van, waar naast de voorstelling van verschillende films, kunnen bezoekers ook de cultuur van Suriname proeven door verschillende activiteiten.

Cultuurliefhebbers moeten dan zeker hun ogen openhouden voor de interessante voorstellingen en evenementen die de komende maanden door TheaterCinema worden aangeboden.

Tekst: Leila Tafti
Foto’s: Maarten Thiebou

Nico van Geeresteijn maakte nog een video

Deze artikelen heeft u misschien gemist