Activiteiten tijdens het Strandwalfestival op zaterdag 9 september

Speel van 13.00 uur tot 14.00 uur samen met Wethouder Werner Van Damme het Escape Koffer spel en ervaar hoe het is om moeite te hebben met lezen en schrijven. Of ben je benieuwd naar welke ontwikkelingen bijdragen aan hoe we in de toekomst van A naar B komen? Armand Van de Laar is sinds 2018 wethouder en deelt om 13.30 uur in de presentatie Rijswijk Fast Forward de visie van Rijswijk over mobiliteit. Ben jij erbij? Aanmelden kan via communicatie@rijswijk.nl.

Let op: Door werkzaamheden aan het Huis van de stad is er van 5 tot en met 15 september een alternatieve mindervalidetoegang. Deze is aangegeven met gele borden met ‘A’ erop. Op zaterdag 16 en 23 september is het Huis van de stad geheel gesloten. Meer informatie over de omleiding en werkzaamheden op https://www.rijswijk.nl/werkzaamheden-hvds.

Deze artikelen heeft u misschien gemist