Terugblikken met Rijswijkse Noeki op wereldtitel

Toen het dames waterpoloteam afgelopen juli wereldkampioen werden gingen de gedachten van de presentatoren van Sporttribune terug naar de Olympische Spelen van 2008 in Peking. De ploeg werd toen Olympisch kampioen door met 9-8 van de Verenigde Staten te winnen.

Een van de speelsters van destijds, Noeki Klein was zo trots als een pauw op de ploeg die wereldkampioen werd en kon het winnen van de Olympische titel in 2008 weer helder voor de geest halen.

Sporttribune ging in gesprek met de Rijswijkse Noeki en sprak met haar over het beleven van de wereldtitel, haar herinneringen aan de Olympische titel en wat de ploeg van destijds aan de behaalde titel heeft gehad. Ook spraken we met Noeki over haar fysieke ongemakken en haar huidige werkzaamheden. Een geweldig interview van onze partner Sporttribune met een topsporter in hart en nieren.

Deze artikelen heeft u misschien gemist