Bill Baker Big Band bij Museum BB Overvoorde

Op zondag 17 september organiseert het Museum BB Overvoorde een bijzondere openstelling. Wij hebben de Bill Baker Big Band te gast en zij zullen een muzikale invulling geven in Glenn Miller stijl!
Wat bieden wij? U kunt in ons ontvangstgebouw al de nodige bijzondere items zien. Bij mooi weer kunt u genieten van lekker kopje thee, koffie of fris op ons museumterras. Daarna kunt u zelfstandig via de aangewezen route het terrein verkennen.

U treft een opstelling van enkele historische militaire voertuigen van de DAF YA-126 club en de Army Vehicle Club. Deze staan ‘static-show’ en trotse eigenaren vertellen u graag over de historie.

Afluisterpost
Vervolgens kunt u de route volgen door de geheime Duitse afluisterpost in de 36 meter lange bunker. En natuurlijk mag u de compleet origineel en authentiek ingerichte commandopost van de BB in de nucleaire bunker niet overslaan. Deze commandopost is een ware tijdscapsule!

Bill Baker Big Band
Alsof dat nog niet genoeg is, zal de Bill Baker Big Band 2 keer een muzikaal hoogstandje ten gehore brengen in ‘Glenn Miller’ stijl. Compleet in uniform spelen zij muziek van toen, de oorlogsjaren en de bevrijdingsperiode.

Het museum is geopend van 10 tot 17 uur. BBBB verzorgt twee optredens om plusminus 13.00 en om 15 uur.
Toegangsprijs (uitsluitend Pin): Volwassenen € 8.00
Kinderen tot en met 12 jaar € 5.00
Veteranen, op vertoon van pas, GRATIS!
Honden niet toegestaan ( m.u.v. hulphonden).
Parkeeradvies: in de directe omgeving, tip: het parkeerterrein van sportcentrum en zwembad de Schilp is op 5 minuten loopafstand.

Deze artikelen heeft u misschien gemist