Twee velden Rijswijksche Hockey Club weer veilig verklaard

De twee door het bestuur van de Rijswijksche Hockey Club (RHC) afgekeurde velden zijn weer bespeelbaar. “Dankzij snel handelen van de gemeente Rijswijk zijn de grootste problemen opgelost en zijn de velden weer veilig verklaard”, aldus Féline de Vries, secretaris van de hockey club.

De Vries laat weten dat er nog wat kleine beletsels zijn, maar dat de leden daar niks van zullen merken. Er ontstond vorige week een onveilige situatie op het complex aan de Lange Kleiweg vanwege problemen met de verlichtingsarmaturen op veld 3 en complicaties na een reparatie op 4 veld met plooien en bobbels als gevolg. Wel moeten de leden alert blijven dat alle lampen tegelijkertijd aan gaan en tegelijkertijd uit. Het is niet meer mogelijk de lampen per veld aan te zetten

Deze artikelen heeft u misschien gemist