Wethouder Duurzaamheid Mark Wit maakte soep van restjes

Bewust met ons voedsel omgaan is beter voor het klimaat! Doe daarom van 11 t/m 17 september mee aan de Verspillingsvrije Week. Alleen al in Rijswijk kunnen we met 1 week bewust omgaan met voedsel bijna 40.000 (!!!) kilo eten besparen. Dat zijn ruim 75.000 maaltijden per week. Doe je mee? Koop, kook en bewaar eten #verspillingsvrij tijdens de verspillingsvrijeweek. Deel met #RijswijkTegenVerspilling hoe jij je inzet tegen verspilling.

Wethouder Duurzaamheid Mark Wit gaat ook de uitdaging aan en maakte soep van restjes. Benieuwd naar hoe hij deze heerlijke verspillingsvrije lunch op tafel zette? Bekijk hier de video.

Meer tips over het verspillingsvrij kopen, koken en bewaren van eten?

Kijk dan op https://samentegenvoedselverspilling.nl/tips-voor-thuis/

Deze artikelen heeft u misschien gemist