Dierenbescherming zoekt collectanten in Rijswijk

Foto: website Dierenbescherming

De Dierenbescherming organiseert elk jaar in de week van Werelddierendag een collecteweek. Van 1 t/m 7 oktober 2023 gaan duizenden collectanten weer langs de deuren om geld op te halen voor dieren in nood.

De Dierenbescherming zet zich iedere dag opnieuw in voor dieren in nood. Dat doen ze met hun dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en de duizenden vrijwilligers die ze in het land hebben. Ook lobbyt de Dierenbescherming voor een betere wetgeving.

Om hun werk te kunnen bekostigen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs en gulle gevers. De collecte speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe meer collectanten, hoe groter de opbrengst. Zo kunnen we nog meer dierenleed voorkomen. Daarom is het belangrijk dat er collectanten bijkomen. Zo ook in Rijswijk. Aanmelden kan op de website van de Dierenbescherming: www.dierenbescherming.nl/collecte.

Met circa 160.000 leden, donateurs en vrijwilligers, 22 dierenambulanceafdelingen, 30 dierenopvangcentra en 10 Gehoorzame Huishondscholen is de Dierenbescherming de grootste en oudste organisatie van ons land die opkomt voor de belangen van dieren in Nederland. Volgend jaar augustus bestaat de Dierenbescherming 160 jaar.

Deze artikelen heeft u misschien gemist