Getuigen gezocht na schietincident Tulpstraat, verdachte (18) aangehouden (GRAAG DELEN)

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben van een schietincident op de Tulpstraat in Rijswijk. Dit gebeurde op zaterdag 9 september. Hierbij raakte niemand gewond.

Rond 21.50 uur kwam de melding binnen dat er schoten waren gehoord op de Tulpstraat. Toen politieagenten ter plaatse kwamen, begrepen zij van getuigen dat er na een conflict op straat tussen twee bekenden van elkaar met een vuurwapen was geschoten. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. De verdachte vluchtte na het incident en kon op zondagmiddag 10 september worden aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Rijswijk. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Getuigen gezocht

De recherche is een onderzoek gestart. Hebt u iets gezien of gehoord op of rond de Tulpstraat rond het tijdstip van 21.50 uur? Wellicht hebt u camerabeelden uit de omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Liever anoniem melden? Dat kan via M. 0800-7000.

Deze artikelen heeft u misschien gemist