Gratis workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’ voor senioren

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert in samenwerking met de gemeente Rijswijk de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’ voor senioren.

‘Het Nieuwe Fietsen’ is geen verkeersles of fietscursus. Het gaat vooral om het delen van ervaringen en het bespreken van tips over de eigen veiligheid. Aan de hand van feiten, informatieve filmpjes, foto’s en stellingen komen verschillende onderwerpen aan de orde:

  • Hoe ga ik om met anderen op het fietspad?
  • Hoe kan ik veilig fietsen op een druk fietspad?
  • Hoe zorg ik dat ik in conditie blijf om goed te fietsen?
  • Wat moet ik weten van de fiets of een e-bike?

De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en is over twee dagdelen verdeeld: donderdag 19 en 26 oktober van 9 tot 13 uur. De locatie is Sportcentrum de Schilp, Schaapweg 4. Voor sommige praktijkonderdelen is een fiets nodig, deelnemers moeten die zelf meenemen.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over de workshop klik dan op de link https://vvn.nl/agenda/zuid-holland/vvn-workshop-het-nieuwe-fietsen-rijswijk. De inschrijving sluit op 12 oktober en er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Heeft u nog vragen? Deze kunt u stellen via steunpuntwest@vvn.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist