Gratis rondleidingen Haagse dierenambulance op 19 november

Op zondag 19 november 2023 is iedereen van harte welkom voor een uitgebreide gratis rondleiding in het hospitaal van de Haagse dierenambulance. Neem een kijkje in de kattenkamers, bij de buitenbeestjes, in de ambulances en nog veel meer.

Vol = vol

Er zijn vanaf 12.00 uur vier rondleidingen die elk ongeveer 60 minuten duren. De rondleidingen zijn op inschrijving. Reserveer hier een gratis ticket.

Let op: er zijn maar 100 plekken beschikbaar en vol = vol.

Locatie

De locatie van de Haagse dierenambulance is Oosterbeek 5, 2597 VJ Den Haag. Parkeren op het terrein van de dierenambulance is niet mogelijk. Dit kan in de Thérèse Schwartzestraat. Vanaf hier is het ongeveer zes minuten lopen naar het dierenhospitaal.

Deze artikelen heeft u misschien gemist