Bibliotheek organiseert cursus werken met DigiD

Op vrijdag 1, 8 en 15 december (3 lessen) organiseert de Rijswijkse bibliotheek van 10:30 tot 12:30 uur de cursus werken met DigiD. Deelname is gratis maar u moet zich wel aanmelden. Er zijn momenteel nog 7 plekken beschikbaar.

Internet

Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huurtoeslag aanvragen. Allemaal zaken die je via internet regelt. Maar hiervoor moet je wel je DigiD gebruiken. Hebt u een DigiD, maar weet u niet zo goed hoe u deze moet gebruiken? Dan is deze cursus iets voor u.

Over de cursus

Tijdens deze cursus leert u in drie weken wat uw DigiD precies is, hoe u veilig met uw DigiD werkt en waar u het allemaal voor nodig hebt. Na deze cursus kunt u met een veilig gevoel uw DigiD online gebruiken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link.

Hebt u nog geen DigiD?

Als u nog geen DigiD hebt, meldt u zich dan aan voor de workshop DigiD aanvragen. Deze workshop is ook gratis.

De bibliotheek bevindt zich in het Huis van de Stad aan de Generaal Spoorlaan 2.

Deze artikelen heeft u misschien gemist