De Beweegmakelaar ook voor (Rijswijkse) sportclubs

Ryan van Deutekom, de Beweegmakelaar in Rijswijk, ondersteunt en adviseert ook de sport- en beweegaanbieders in Rijswijk. Heb je als sportclub interesse om een aangepast beweegaanbod op te starten of uit te breiden? Ryan gaat graag in gesprek om te kijken naar en helpen bij de mogelijkheden.

Zo heeft de beweegmakelaar geholpen bij de opstart van Autivoetbal bij Celeritas en is het 3e seizoen gestart met een extra trainingsdag, zie RVC Celeritas Auti-Voetbal

Voor wie is de Beweegmakelaar?
Naast de sportclubs is ‘De Beweegmakelaar’ er voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke beperking, autisme of een chronische aandoening. Ook senioren in Rijswijk worden geholpen door de Beweegmakelaar. Voor deze doelgroepen is het vaak lastig om een geschikte beweegactiviteit te vinden. De Beweegmakelaar biedt het laatste steuntje in de rug.

Deze artikelen heeft u misschien gemist