Let op! Aangepaste openingstijden in Huis van de Stad

Beeld in de ruimte waar de publieksbalies komen

In verband met de verhuizing naar het Huis van de Stad hebben de Publieksbalies, het Contact Centrum en het parkeerloket van de gemeente Rijswijk op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2023 aangepaste openingstijden.

Op donderdag 16 november vanaf 12.00 uur gesloten. Dat betekent dat het op dat moment niet mogelijk is om langs te komen bij de publieksbalies, zowel met als zonder afspraak. Ook het afhalen van (reis)documenten is dan niet mogelijk.

Meer informatie: https://www.rijswijk.nl/publieksbalie-gesloten-op-donderdag-16-november-2023-vanaf-12-00-uur

Op vrijdag 17 november vanaf 15.00 uur zijn het Contact Centrum en het parkeerloket telefonisch niet bereikbaar.

Deze artikelen heeft u misschien gemist