Inschrijving Ontdekkersactiviteiten kerstvakantie start 6 december

Op 6 december start de inschrijving voor de activiteiten van De Ontdekkers in de kerstvakantie. Dan kunnen kinderen tot 12 jaar weer meedoen aan verschillende gratis activiteiten. Zet de datum alvast in je agenda want sommige activiteiten zitten snel vol.

Brochure

Op de Facebookpagina van de Ontdekkers vind je de brochure met een overzicht van de kerstactiviteiten. Met de SBG-app kun je je kind(eren) met een paar klikken aanmelden. Zo hoef je niet voor iedere activiteit het aanmeldformulier in te vullen en is de kans dat je te laat bent, een stuk kleiner.

De Ontdekkers

De Ontdekkers is een programma van de gemeente Rijswijk. Team Brede Impuls (onderdeel van Haaglanden Beweegt) organiseert ieder schooljaar, samen met lokale partners, een inspirerend naschools activiteitenaanbod. Rijswijkse kinderen van 2 tot en met 12 jaar krijgen zo alle kansen om (verborgen) talenten te ontdekken. De Ontdekkers organiseert gratis vakantieactiviteiten en betaalde cursussen binnen de thema’s sport, cultuur, natuur, taal en techniek.

Deze artikelen heeft u misschien gemist