Verdachte (49) familiedrama Lange Dreef overleden

De man die wordt verdacht van het doodschieten van een 45-jarige vrouw afgelopen weekend aan de Lange Dreef, is overleden. Hij bezweek woensdagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Gezamenlijke woning

De politie vond in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag rond 01.00 uur de vrouw en de man (49) na een melding. Het slachtoffer is in haar woning nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten. De vermoedelijke schutter, die samenwoonde met het slachtoffer, werd zelf buiten de woning aan de Lange Dreef zwaargewond aangetroffen.

Onderzoek afronden

Het OM meldt dat de politie het onderzoek, nu de verdachte is overleden, zal afronden. Woensdag liet het OM al weten dat de man te zwaar gewond was om te kunnen worden verhoord.

Deze artikelen heeft u misschien gemist