Rijswijkse ondernemer zorgt voor unieke voetbalbeleving in de sky lounge ‘Vrienden van ADO Den Haag’

Vrijdag 8 december betrekken de ‘Vrienden van ADO Den Haag’ hun nieuwe onderkomen in het Bingoal stadion.

Tijdens de laatste wedstrijdavond van de ‘Vrienden’ in Sky lounge 4.04 heeft iedereen het naar zijn zin. ADO Den Haag heeft met 6-0 gewonnen van Jong Utrecht. De consumpties smaken net even iets beter wanneer het vlaggenschip van de Haagse profclubs nog steeds volop meedoet om het kampioenschap van de Keuken Kampioen Divisie.

Op naar de eredivisie
“Er breekt een nieuw hoofdstuk aan voor Skybox 4.04 van de Vrienden van ADO Den Haag.” Het zijn de woorden van Freddy van den Bergh die met zijn Rijswijkse bedrijf Eye-C Multimedia sponsor is van ADO Den Haag, “Onze reis vanaf “De Brasserie Club” tot nu toe heeft ons niet alleen groei, maar ook een hechte vriendenkring opgeleverd. Deze nieuwe fase biedt ons de kans om verder te bouwen aan deze vriendschappen en onze ondersteuning voor de club. Ik kijk uit naar nog meer mooie en gezellige momenten, terwijl we samen ADO Den Haag steunen op haar weg naar de eredivisie, de plek waar deze geweldige club hoort.”

Gezellig
En gezellig is het zeker. Vooraf, tijdens en na de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht komen tientallen supporters samen in de sky lounge. Wat opvalt is dat de huidige ruimte Sky Lounge 4.04 te klein is voor de grote aanloop die er bij elk thuisduel is. Maar er is goed nieuws voor de huidige en potentiële leden van de Skybox. De leden gaan verhuizen naar een nieuw onderkomen. Enkele potentiële sponsors bekijken de nieuwe Sky lounges en zijn duidelijk onder de indruk, ondanks het feit dat de ruimten nog niet geheel klaar zijn. Ook Natascha van Grinsven-Admiraal, de algemeen directeur van ADO Den Haag sluit aan bij het gezelschap. Ook zij is duidelijk onder de indruk van de vorderingen van de (om)bouw van het nieuwe onderkomen van de “Vrienden van ADO Den Haag’.

Verhuizing
Van den Bergh: “Skybox 4.04 staat op het punt te verhuizen. Na een grondige voorselectie zijn vijf top ondernemers – René Spaan, Mario Pardoen, Simon de Jong, Kevin Vennik en Ronald van den Brink al volop bezig met de voorbereidingen voor deze spannende nieuwe fase. Deze verhuizing gaat verder dan een simpele locatiewijziging; het is een uitbreiding die meer ruimte biedt aan ondernemers met een passie voor ADO Den Haag. Verwacht een perfecte mix van voetbalplezier, netwerken, culinair genieten en natuurlijk de gezelligste 3e helft van Nederland! De ‘Vrienden van ADO Den Haag betrekt vanaf 8 december de Sky Lounges 4.17 tot en met 4.20. Het betekent nog meer ruimte voor u en uw relaties om te genieten van voetbal en uw netwerk.”

Sky Lounge
Elke Sky Lounge biedt een gedeelde ruimte met een eigen terras en een gezamenlijke capaciteit voor 80 personen, ingericht met 48 luxe stoelen en 32 binnenplaatsen, omgeven door de sfeer van een sportcafé en een moderne loungebar.

Netwerk en zichtbaarheid
Via ‘De vrienden van ADO Den Haag’ krijg je toegang tot zakelijke netwerkevenementen en alle zakelijke lounges van ADO Den Haag. Ook bieden we de mogelijkheid om de Sky Lounge te gebruiken als vergaderlocatie op niet-wedstrijddagen, inclusief gratis parkeren. Je bedrijf krijgt publiciteit op onze schermen, sociale media kanalen en de website van ‘De Vrienden van ADO Den Haag’.

Heeft u ook interesse in businessstoelen in de nieuwe, uitgebreide skybox?
Mail naar info@vriendenvanadodenhaag.nl

De ‘Vrienden van ADO Den Haag’ hebben met ingang van vrijdag ook een nieuwe website:
www.vriendenvanadodenhaag.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist