Sint poseert voor kinderen van Trias

De Sint was woensdagavond behoorlijk moe, maar dat mocht ook wel, want de goedheiligman wandelde van 13.00 uur tot 15.30 uur langs alle lokalen van Trias, centrum van de kunsten waar de kinderen bezig waren met hetgeen waar ze zoveel plezier in hebben: (klassiek) ballet, slagwerk, keyboard, tekenen en schilderen, viool, musical, piano, en nieuwe media en muziekspeeltuin en Urban.

Huis van de Stad
De Sint werd in alle lokalen in het Huis van de Stad met groot enthousiasme begroet en van de ‘balletmeisjes’ kreeg Sint een dikke knuffel. Het is algemeen bekend dat de docenten creatief zijn bij Trias, en dat bewees Charlotte met haar team door een soort van ‘Sterren op het doek’ te organiseren met als speciale gast natuurlijk de Sint. De Sint poseerde voor zo’n 15 kinderen en die wilden dat goed doen en gingen vlakbij de Sint staan. Ik hoorde toch echt opmerkingen als: ‘wat is ie oud he? ‘ of wat heeft hij een grote neus. De Sint vond alle portretten even mooi en verliet met een grote glimlach het lokaal.

Directeur
De Sint kwam ook directeur Bircan Bozbey van Trias tegen in het huis van de Stad. De directeur wilde zo graag de Sint ontmoeten, maar moest zich haasten om op tijd aanwezig te zijn. En natuurlijk wilde ze graag op de foto met de Sint, en weer snel weer aan het werk, want december is een hele drukke maand voor beiden.

Met dank aan Jolanda en Lisanne voor het ontvangst en de begeleiding en natuurlijk aan alle docenten!
De Sint was na afloop vol lof over Trias. Er was echter één nadeel: De Sint was zo moe, dat ik niks in mijn schoen had gekregen….

Tekst: René Marquard
Foto’s: Angelique Marquard

Alle foto’s vinden jullie op de Facebook pagina van InRijswijk: (10) Facebook

Deze artikelen heeft u misschien gemist