Nomineer een vrijwilliger voor Rijswijkse Vrijwilligersprijs 2023

Archieffoto: Uitreiking Vrijwilligersprijzen 2022

Er zijn in Rijswijk veel vrijwilligers en daar is de gemeente trots op. Bent u ook trots op een vrijwilliger? Nomineer hem of haar dan voor de Rijswijkse Vrijwilligersprijs. Dit kan tot en met 31 december 2023. 

Vrijwilligersprijzen

De gemeente reikt elk jaar de Rijswijkse Vrijwilligersprijzen uit. Dit zijn prijzen voor Rijswijkers die vrijwillig iets voor een ander doen. Ze helpen bijvoorbeeld bij de Voedselbank of houden de stad schoon.

De gemeente reikt prijzen uit binnen vier categorieën. 

  • Vrijwilligers individueel jonger dan 25 jaar
  • Vrijwilligers individueel ouder dan 25 jaar
  • Vrijwilligersgroepen
  • Bijzondere initiatieven

Nomineren

U kunt een vrijwilliger nomineren door het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit kan digitaal door te klikken op deze link

Vult u het formulier liever op papier in? Dat kan ook. U kunt het formulier downloaden en vervolgens invullen. Stuur het ingevulde formulier op naar gemeente Rijswijk, Antwoordnummer 1214, 2280 VB Rijswijk.

Beoordeling

Een jury beoordeelt alle aanmeldingen. Zij maakt in januari 2024 bekend wie er kans maken op een prijs. Voor elke categorie maken er drie personen, teams of organisaties kans op een prijs. Daaruit kiest de jury voor elke categorie een winnaar.

Vragen 

Heeft u een vraag over de Rijswijkse Vrijwilligersprijzen 2023? Neem dan contact op met het Rijswijk Contact Center (RCC). Dit kan door te bellen naar telefoonnummer 14 070. Ook kunt u een mail sturen naar stadhuis@rijswijk.nl. De medewerkers van het RCC zullen uw vragen beantwoorden.

Meer over vrijwilligerswerk in Rijswijk 

Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk in Rijswijk? Neem dan contact op met het vrijwilligerscentrum Rijswijk Doet. Zij helpen u graag met het vinden van vrijwilligerswerk dat bij u past.

Bron: gemeente Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist