Don Bosco Rijswijk opent Taalkeuken

SAMSUNG CSC

Don Bosco Rijswijk opent met trots de deuren van de “Taalkeuken”, een project dat zich richt op Rijswijkers van 16 jaar en ouder die sociale contacten willen leggen en tegelijkertijd de Nederlandse taal willen leren.

De Taalkeuken is meer dan alleen een taalprogramma. Het is een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen, verschillende recepten ontdekken en op informele wijze de Nederlandse taal kunnen oefenen.

Terwijl er samen een heerlijk gerecht gekookt wordt, helpt men elkaar leren kennen.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan in schoolweken op woensdag om half 11 naar Don Bosco. De kooklessen zijn van 10:30 tot 12:00 uur en gratis. We ontvangen graag een mailtje met je naam, woonplaats, leeftijd en eventuele dieetwensen op ikdoemee@donboscorijswijk.nl

De taalkeuken wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rijswijk.

Deze artikelen heeft u misschien gemist