Politieagent voor een dag bij Expeditie Rijswijk

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en droom je ervan een dag in de schoenen van een politieagent te staan? Grijp dan nu je kans met deze unieke activiteit van Expeditie Rijswijk en de Politie Rijswijk op dinsdag 2 januari. Deelname is gratis maar je moet je wel aanmelden. Dat kan hier.

Sportparcours en handboeien

Ontdek de opwinding van het politiewerk. De deelnemers verzamelen om 13.00 uur op het politiebureau Rijswijk aan de Sir Winston Churchilllaan 271. Daar kan je al je vragen stellen. Na dit korte gedeelte gaat de groep samen naar sporthal De Altis voor wat actie. In de sporthal is een sportparcours aangelegd, dat je ook zou moeten doen als je bij de politie wil werken. Als laatste ga je oefenen met handboeien en heb je, als het goed is, een betere indruk van wat politiewerk kan inhouden.

Wie weet wil jij na deze unieke ervaring ook wel politieagent worden! 

Deze artikelen heeft u misschien gemist