Oplichter actief in Rijswijk; jongen doet zich voor als undercover agent (Graag delen!)

Marilyn Beekes heeft op Nextdoor een belangrijke waarschuwing voor Rijswijkers gedaan:
“Opgelet, Oplichter actief (bericht namens mijn buren zonder next door), blonde jongen, bloempot kapsel, geschat 15 jaar, lichtgrijze hoody, heeft met babbeltruc met verhaal over criminaliteit in wijk en veilig stellen geld door undercover agent, 200 euro buitgemaakt bij buurjongen.”

De politie had al eerder melding van poging bij oudere dame in Cederlaan. Politie was ruim aanwezig in de namiddag.  Marilyn Beekes op Nextdoor: “Hoe dit is afgelopen is mij niet bekend. Wees iig op je hoede!”

Graag zoveel mogelijk dit bericht delen zodat de jo9ngen niet nog een keer kan toeslaan.

Deze artikelen heeft u misschien gemist