Vredenburch nog steeds op titelkoers

De voetballers van Vredenburch hebben zaterdag op het vierde veld van het eigen sportpark met 3-0 gewonnen van hekkensluiter Deltasport. De Rijswijkse treffers kwamen op naam van Mehmet Aygun, Brian Blanchevill en Jordy Grindeken.

Vredenburch was natuurlijk aan haar stand verplicht dit thuisduel te winnen. Het elftal van trainer Remco Torken liet dat ook niet na. De Rijswijkers hebben in de Vierde Klasse D nu drie punten achterstand op koploper FC Zoetermeer. Maar ook met een duel minder gespeeld. Dit (inhaal)duel, in  december na een half uur gestaakt na de slechte toestand van het veld tegen Quintus, wordt nu op zaterdag 10 februari ingehaald.RVC Celeritas
In dezelfde klasse zorgde RVC Celeritas niet voor de ommekeer. In Maassluis werd tegen VDL met maar liefst 9-1 verloren. RVC Celeritas staat op een gedeelde tiende plaats met vier punten voorsprong op Deltasport. Te Werve heeft zich teruggetrokken uit de competitie waardoor trainer Huib van Oostrom Soede zich heeft aangesloten bij de technische staf van de spelers op het Sportpark Prinses Irene.  

Semper Altius
Semper Altius won zaterdag op Sportpark Hoekpolder met 4-0 van Haagse Hout. De Rijswijkse treffers kwamen van Daniël Vink (2x), Rogier van de Bosch en Arend Balijon. Semper staat in de Vijfde Klasse C op een derde plaats.

Deze artikelen heeft u misschien gemist