Refleks wint bij ODO

De korfballers van Refleks hebben in het uitduel tegen middenmoter ODO met 21-16 gewonnen en blijft hierdoor volop in de race voor de titel.

In het eerste deel van de wedstrijd stond het vizier bij Refleks nog niet op scherp waardoor het leek of het een gelijk opgaande wedstrijd was. Tot 6-6 was het steeds ODO die het eerste scoorde. Hierna sloeg Refleks een gaatje van 4 punten waarna er gerust werd bij 9-13. Na rust werd de voorsprong uitgebouwd tot 6 a 7 punten en werden de beloften nog wat minuten gegeven. De verder solide wedstrijd werd met 16-21 tot een goed einde gebracht. Hiermee blijft Refleks in het spoor van koploper Ondo. Het onderlinge treffen op 2 maart a.s. gaat bepalen wie zich kampioen mag gaan noemen.

Lokomotief
De basketballers van Lokomotief hebben in het Noord-Hollandse Zwanenburg met 66-74 gewonnen van Hot Pepper Heat. Na een matige eerste helft (met rust 37-30 achter) kwamen de Rijswijkwijkers op een 12 punten achterstand. Daarna wist Lokomotief het goed om te draaien met hoofdrollen voor Lars Jansen, Bart Bijnsdorp en Martijn van Vliet. Eindstand 66-74. Een zwaar bevochten overwinning voor de koploper in de Promotiedivisie.

Inter Rijswijk
In Topdivisie B hebben de volleyballers na een mooie zegereeks teleurstellend bij Taurus in Houten met 3-1 verloren. De setstanden waren 25-21, 27-29, 25-22 en 25-20. Coach Ferry van Hal: “Matige wedstrijd. Tegenstander met goede blok- verdediging waardoor we moeite hadden met scoren. Helaas.”