Samen fotograferen bij Rijswijkse Fotoclub F70

Foto: Eric Holtmark

Al meer dan zestig jaar is Fotoclub F70 een begrip in Rijswijk bij zowel beginnende als gevorderde fotografen.

De fotoclub houdt wekelijks een clubavond en heeft een gevarieerd jaarprogramma. Ook geeft de club binnenkort bij voldoende deelnemers een beginnerscursus Digitale Fotografie.

Clubavonden

Iedere dinsdagavond komen de leden van de fotoclub in wijkcentrum Stervoorde bijeen om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Iedereen kan zich in een informele sfeer en in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. De leden helpen elkaar, geven tips en beoordelen elkaars fotowerk op een positieve wijze. Samen fotograferen is leerzaam en leuker!

Jaarprogramma

Het jaarprogramma is gevarieerd en bestaat onder andere uit verdiepingsavonden, workshops, bespreekavonden, competities en excursies. Alles is afgestemd op de wensen van de leden.

Daarnaast houden bekende fotografen regelmatig een lezing. Binnenkort zullen Ellen van den Doel en Nando Harmsen de leden meenemen in de wereld van respectievelijk landschaps- en zwartwitfotografie.

Kennismaken

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs op een clubavond om kennis te maken met de leden van de fotoclub. Meld je hiervoor aan via de website van de fotoclub.

Beginnerscursus Digitale Fotografie

Bij voldoende belangstelling organiseert de Fotoclub F70 binnenkort de beginnerscursus Digitale Fotografie. Ook niet-leden van de fotoclub kunnen zich voor deze cursus inschrijven.

Klik hier voor de onderwerpen die in de cursus aan de orde komen, cursusdata, locatie, kosten en meer. Op deze pagina kun je je ook aanmelden voor deze cursus.

Wijkcentrum Stervoorde vind je aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1.

Deze artikelen heeft u misschien gemist