Vredenburch productief in restant duel tegen Quintus

De voetballers van Vredenburch hebben op eigen veld, met een nieuwe kunstgrasmat, in de resterende 63 minuten met scherp geschoten in het duel tegen Quintus. Het elftal van trainer Remco Torken won tegen met 5-2.

Het oorspronkelijke duel, gespeeld op veld 4 van de Rijswijkers, werd in november na 37 minuten gestaakt na de constatering dat de grasmat te slecht was geworden door de regen. Het stond na 45 minuten 3-1 voor de thuisploeg. In de tweede helft bleek Vredenburch te sterk voor de gasten uit Kwintsheul: 5-2. De Rijswijkse treffers van afgelopen zaterdag kwamen op naam van Bas Visser (2), Joey van Zwam en Erwin Kruit.


Vredenburch staat momenteel, samen met FC Zoetermeer, op een gedeelde eerste plaats in de Vierde Klasse D.  Beide clubs, die ook nog ieder een punt in mindering kregen door ongeregeldheden in het onderlinge duel, hebben 28 punten uit 11 duels. FC Zoetermeer heeft een doelsaldo van +33, Vredenburch heeft +29.

Over twee weken staat voor Vredenburch het uitduel tegen plaatsgenoot RVC Celeritas op het programma.   

Deze artikelen heeft u misschien gemist